Miens Eethuis

Miens heeft haar deuren gesloten m.i.v. 26-12-2019

By december 26, 2019 No Comments

Miens, gevestigd in de Monsterstraat, was al enige jaren een begrip in Oss. Door de gezellige inrichting, de fijne binnentuin, maar vooral door de goede gerechten tegen een lage prijs, werd Miens goed bezocht. 

Wat vele Ossenaren niet weten, is dat Miens was gestoeld op een zorgconcept, ontwikkeld door thuiszorgorganisatie Interzorg. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kregen bij Miens de kans om zich te ontwikkelen en te groeien, en als het mogelijk was, om op eigen benen de arbeidsmarkt kunnen betreden. 

Door de toename van klanten bij Miens was er door de jaren heen meer geschoold horecapersoneel in dienst gekomen. Het zorgconcept is op de achtergrond geraakt.

Tegelijkertijd heeft Interzorg door groei meer behoefte gekregen aan kantoor- en vergaderruimtes.

Beide ontwikkelingen hebben ons doen besluiten om te stoppen met Miens. Dat deden we met pijn in het hart maar het werd te ingewikkeld om een goede plek te bieden aan de medewerkers van Interzorg tegelijkertijd met het bieden van gastvrijheid aan gasten. 

Vanaf tweede Kerstdag 2019 zit er dus geen bloeiend horecabedrijf meer achter de voordeur van Monsterstraat 5, maar is er meer ruimte voor het bloeiend thuiszorgbedrijf Interzorg.

Directie Interzorg Thuiszorg

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram